top of page
Bitcoin

More rigs, more money!

No rigs? Go to sleep, tomorrow you have to go at work :)

Blockchain Developer

Blockchain. Bazele Crypto.

Blockchain-ul este un registru digital comun (comun, insemnand ca este distribuit catre toti utilizatorii implicati), similar unei baze de date imuabile (permanente, constante, invariabile, neschimbatoare).
Acest registru intermediaza si faciliteaza procesul de inregistrare a tranzactiior digitale precum si cel de urmarire a bunurilor digitale (monede, portofele, NFT-uri) in reteaua unei anumite monede digitale.

Fiecare moneda sau grupare de monede isi are originea intr-un blockchain propriu, similar unei monede reale. Facand o analogie, moneda LEU isi are blockchain-ul in Banca Nationala a Romaniei. Aceasta este cea care defineste regulile de functionare, garantare si schimb ale monedei, la fel precum si Blockchain-ul este unic pentru fiecare moneda in parte (sau grupari de monede similare, de exemplu Ethereum si Ethereum Classic)

Acest Blockchain stocheaza in structura proprie toate informatiile referitoare la istoricul monedei, precum:
- Cantitatea totala de moneda ce poate fi emisa. Aceasta cantitate este LIMITATA. Fiecare moneda digitala are o emisiune limitata, exista prima si ultima moneda care poate fi emisa iar aceasta cantitate de moneda este definita initial si este imuabila. 
- Numarul total de monede deja emise
- Numarul total de portofele digitale existente
- Istoricul tuturor tranzactiilor efectuate de-a lungul timpului.
- Informatii specifice despre programe ce ruleaza in interiorul blockchain-ului (De exemplu NFT)

Pe scurt, Blockchain-ul reprezinta baza programatica a fiecarei monede si defineste regulile jocului pentru moneda digitala in cauza asigurand trasabilitatea si istoricul fiecarui bun digital.
Avantajele Blockchain-ului sunt:
- Transparenta, toate informatiile stocate in interiorul Blockchain-ului sunt pseudo-publice
- Viteza de operare, toate tranzactiile se realizeaza si se verifica in decurs de cateva minute, facand operatiile intercontinentale sau interstatale foarte usor de realizat
- Securitatea este cel mai important factor. Tranzactiile verificate de un Blockchain sunt aproape imposibil de falsificat.

Anchor 1

Portofelul digital este acel program sau site ce va ofera posibilitatea de a va cumula activele digitale.

Un portofel digital reprezinta de asemenea un set de informatii ce se regaseste intr-un Blockchain, precum discutam la punctul anterior, facand ca toate activele ce se regasesc in acest portofel sa fie pseudo-publice (toti cei care doresc sa vada ce active detineti vor putea face acest lucru in mod transparent, dar fara a putea cunoaste cine este posesorul portofelului)

Accesul in portofel se realizeaza pe baza unei informatii unice de tip "Parola", parola ce este generata la crearea portofelului. 

Aceasta parola este formata dintr-un set de cuvinte cheie, unice, inlantuite intr-o ordine bine determinata.

ATENTIE:

Pierderea acestui sir de cuvinte duce la imposibilitatea accesarii portofelului!

In cazul in care o terta persoana intra in posesia acestui sir de cuvinte, aceasta va dobandi acces exclusiv asupra activelor Dumneavoastra! (cu alte cuvinte va poate deposeda de toate activele digitale)

Digital wallet on phone

Portofelul digital

Ne mandrim cu succesul de pana acum

5

Ani de experienta

100+

Rig-uri construite

900+

Placi video configurate pentru mining

100€

Profit mediu/luna/rig

365

Zile de suport tehnic/an

Parteneri

PCGarage.jpg
Ask4IT.jpg

office@miningrigs.ro

Brasov, Romania

Urmareste-ne pe:

  • Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Multumim de abonare!

bottom of page